Jumat, 22 April 2016

Mangga Asam Boi dari Kak Senduk

assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa yang tak kenal kak senduk kan. Lawak dia memang menjadi dan mengila aje. 
Kolin dah lama follow blog dia dan now dia ada FB dan IG jugak. 
Dapat tahu lately kak senduk dah mula menjual mangga asam boi tau. 
siap dah ada delivery lagi. Bila kak senduk mention nak masuk shah alam, memang kolin tak berlengah dan terus PM kak senduk kat FB sebab nak rasa sangat mangga asam boi dari kak senduk.

Kak senduk siap dah register SSM lagi. Semoga berjaya kak senduk !!!
I wish you all the best tau.


terus pose tau ajak selpie..
sporting habiss..macam dah kenal lama tau

sila telan air liur anda. Jujur sedap kak senduk. 
Ranggup dan berasa semua. Tak pedas sangat, anak-anak kolin suka sangat makan lepas dinner malam tadi
Ada kesempatan boleh order lagi. RM5 sahaja sebekas...sedap..

So add kak senduk atau nama dalam FB Reez Sham Yasin dan order sendiri mangga asam boi korang. 
Yang ini kolin punya muahahhaa...

Tahniah ya!!! Semoga terus maju dan sukses selalu

Love, 

Kolin Zainal

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar