Kamis, 12 Mei 2016

Ali Imran memang pencinta haiwan

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kalau sebelum ini kolin pernah cerita dia bela nyamuk, semut, kucing, burung dan sugar glider kan. 
Kali ini dia memang suka anak musang ini yang jinak sangat nih.


Anak musang ini dipelihara oleh anak buah kolin setelah kehilangan ibunya. Memang dari kecik dari mata tak buka lagi dah dibela bagi susu dalam botol. Comel sangat !!

Dan macam biasa aku memang menjerit bila haiwan tu try dekat-dekat dengan aku hahaha.
Dah laa Lisa pun terikut takut dengan haiwan..alahaiii
tak bagus betul teladan kolin bagi kat anak-anak kan. I wish i could change that !!!


Buang sikit rasa takut pada haiwan kan. Dulu pernah kuda datang dekat, melompat kolin lari.
Tak bagus ..tak bagus..tak bagus...
Kena berubah supaya anak kolin si Alisa pun berubah jadi kurang penakut sikit. 

Tetapi...Alhamdulillah anak kolin seorang ini memang pencinta haiwan.
Korang lihatlah sendiri gaya dia bermain dengan anak musang ini. 
Bersahaja dan tak takut langsung. 
 Siap minta nak bawa balik, tapi sepupu dia lagi sayang kat musang ini.



Paling suka gambar yang ini !!!!
Gambar yang ini means a lot to me. As mother nothing else i would love to see. 
Only my children happiness and smile. 

Kalau ada lepas ini dia main ngan gajah ker, harimau ker, zirafah ke,
kolin share ye... puffsss

Bab ular, korang tak perlu lah tanya. Banyak kali dia minta aku belikan ular dan apply lesen.
Memang tak de lah abang Ali oiii...
No Ular..Ular in my house ! huh


Love,

Kolin Zainal

Tidak ada komentar:

Posting Komentar