Rabu, 11 Mei 2016

Jualan gila-gila dari AirAsia ~ 3 Day Flash Sale


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Masa ini memang terbaik untuk korang kaki travel cekau tiket nak pergi merayap.
Murah sangat nak p Seoul pun return tak sampai seribu RM kita. 
Murah giler, nak pergi Tokyo pun murah sangat-sangat. Nak menangis tengok tambang 
pergi Auckland tu weiii...

Hati dan kaki kuat merayap ini memang dah gatai dah ni. Otak pun ligat fikir destinasi yang bakal kolin pergi.
Korang tunggu..aku nak pergi usha lagi flight murah yang ada.

Jangan lupa flash sale dari 11 - 13 Mei sahaja. Tiga hari sahaja untuk korang shopping tiket.
Jommmm....kita ke Melbourne..eh Gold Coast laa hehehe

#aabc

Love,

Kolin Zainal

Tidak ada komentar:

Posting Komentar