Selasa, 17 Mei 2016

Kini Hafidz Roshdi sah menjadi Duta bagi Maria Miracle

assalammualaikum dan salam sejahtera

Buat yang tidak tahu apa itu Maria Miracle, mari lah kolin kenalkan. Maria Miracle yang dihasilkan di bawah Equal Herbs Sdn. Bhd. sejak setahun setahun lalu kian mendapat tempat di hati penguna. Majlis di adakan di The Garage Ampang tampil meriah dengan pembukaan oleh kumpulan rap yang popular satu masa dulu iaitu NICO. Siapa yang tak kenal bukan zaman kolin laaa..
sebab masa 90an memang femes habis. Bergegar satu bangunan dengan pesembahan mereka.


Dengan melantik Hafidz Roshdi, pelakon yang kian meningkat naik dengan drama yang popular 'Tundukkan Playboy Itu sememangnya tepat. Menurut Pengarah Urusan Equal Herbs Sdn. Bhd. 'selalunya Duta Produk kita menampilkan selebriti wanita. Akan tetapi Maria Miracle membuat suatu kelainan dengan menampilkan selebriti lelaki sebagai duta produk mereka. 
Sebab apa, produk ini boleh lelaki atau wanita amalkan. So tiada krisis gender kalau korang nak cantik tau.


Pada masa yang sama jua, pihak Maria Miracle dan Hafidz menandatangani Memorandum menandakan kerjasama mereka berdua. Kini sah laa Hafidz Roshdi menjadi Duta Maria Miracle. 

Menerusi pelantikan Hafidz sebagi duta, pihaknya menyasarkan jumlah jualan sebanyak RM3 Juta Ringgit dalam tempoh tiga bulan dengan rangka promosi yang bakal dijalankan. Antaranya jelajah dalam Karnival PeaceYall.FM di Kuantan dan Kedah tidak lama lagi. Sejak beroperasi, Maria Miracle telah mempunyai lebih 20 stokis dan bercadang ingin menambah lagi stokis di masa akan datang. 


Maria Miracle juga ada kelulusan KKM tau. Untuk yang nak jadi stokis atau ejen pun boleh jua, mana tau boleh jana pendapatan sampingan buat kita semua kan.  Dengan mogal RM3200 untuk 50 kotak atau RM5400 bagi 100 kotak anda boleh menjadi stokis atau ejen bagi Maria Miracle. 

 
Sebagai persiapan dan nak melengkapkan ilmu korang boleh menghubungi 03-41629590, 03-41629591 atau hotline mereka 010-5226202 untuk kelas online marketing secara percuma dua kali sebulan di Ibu Pejabat Maria Miracle. Maknanya kalau korang nak jadi stokis atau ejen siap ada bimbingan lagi.
Jangan lupa follow dan LIKE mereka di Facebook dan Instagram ya


 Jutawan Muda juga ada bersama dalam majlis menandatangani memorandum ini. 
Siapa yang tidak kenal jutawan kosmetik ini Safiey Ilyas
Sporting dan sangat merendah diri walaupun beliau telah berjaya kan. 
Semoga kita boleh belajar macam mana cara beliau jadi jutawan dengan jualan bisnes online ini.


Kelebihan Maria Miracle:

menjadikan kulit lebih cerah dan gebu
menjadikan kulit bersinar secara semulajadi
melembutkan dan menegangkan serta menganjalkan struktur kulit
membantu mengatasi kulit kusam dan tidak beseri
mengecilkan liang roma
memberikan tenaga
pencerahan sekata datu bahan dan meratakan tona kulit
mengandungi antioksidan untuk melambatkan anti penuaan
merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut dan jerawat
Cara pengambilan pula:

Kemam sekali sehari sebelum tidur iaitu semasa perut kosong atau 2 jam selepas makan.
elakkan minuman berkafein, amalkan minum air kosong yang banyak
ianya bagi memudahkan penyingkiran toksin

Kolin dah dapatkan sekotak Maria Miracle yang mempunyai 15 sachet untuk cantik. 
'Kini Kecantikan bukan Fantasi Lagi'

Haa selepas ini kalau kolin cerah berseri, lawa macam Fazura janganlah korang pelik tau. 
Jangan lupa dapatkan Maria Miracle dan tahniah buat selebriti yang sangat kelakar dan sporting En. Hafidz Roshdi. Semoga rezeki tambah murah dan disayangi peminat selalu.



Love, 

Kolin Zainal

p/s: thx to @byraisakhadija sebab taja shawl kolin pergi event ya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar