Senin, 27 Juni 2016

Blogger Jahit Manik

assalammualaikum dan salam sejahtera

Macam yang kolin cerita sebelum ini kan, blog ini tercipta sebab kolin suka share hasil manik kolin. Tapi Alhamdulillah, blog ini semakin seronok pula kolin nak share pelbagai cerita kan. 

Tahun 2016 kolin slowkan manik kolin sedikit, sebab nak tumpu kepada hal yang lain. Kalau buat manik sahaja macam tahun-tahun yang lepas memang income meletops. Tapi ada benda yang kolin missing. 
So tahun ini, kita seimbangkan dan ok aje rasanya.

Inilah sebahagian manik yang kolin buat untuk kawan-kawan. Sebenarnya banyak lagi tapi lupa nak tangkap gambar. Kalau sudi singgah lah FB kolin dan tengok album manik-manik. Banyak sangat dah gambar manik kat situ.  Yang mana kolin tolak tu, lepas raya lah eh antar jahit manik. Ni mood dah raya weeiiiiii



ha bawah lampu dan bukan bawah lampu. Padahal baju tu hijau warna dia. Ini tailor kolin suruh kolin buat sebab regular customer request. Terima kasih ya



Ini pula jubah dari Zaila, terima kasih tempah ya.
Ada a few lagi yang kolin x sempat snap gambar. 
Terima kasih semua ya...


Ini pula baju tutu kurung Alisa Maisara
Sikit aje kolin letak manik dia sebab budak tak lawa manik tebal-tebal pada mata kolin.
Cukup macam brooch udah...less is more kan..

Terima kasih semua !!!
Rezeki Langit Ramadhan

Love,

Kolin Zainal

#syukurselalu

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar