Minggu, 26 Juni 2016

Senangnya nak berbuka puasa, order saja Shogun2u

assalammualaikum dan salam sejahtera 

Dah tinggal 8 hari menuju Syawal kan. Lagi dah dekat dengan pelbagai persiapan makin sibuk lak kita. Bab berbuka puasa pula kalau boleh nak yang simple dan sedap. Kali ini kolin order Shogun dan terus order sampai di depan pintu rumah. Senang gile !!!

Pakai handphone canggih kolin tu, kolin terus online. Log in guna emel dan masukkan password. Kebetulan memang ada promosi buka puasa buy one free one ! Alhamdulilah rezeki kan. Kami pun sekeluarga empat orang sahaja, cukup lah seorang satu. 



Kolin beli satu Beef Rendang Briyani dan Japanese Nasi Briyani Ayam Percik dengan harga cukup istimewa iaitu RM54.80 sahaja. Disebabkan masih di dalam tempoh promosi dapat la, 
beli satu percuma satu. 

Best kan !!! Lagi best sampai depan pintu. Sepatutnya sampai jam 6.00 petang, tapi sampai setengah jam lebih awal. Tinggal kolin buat air dan cari kuih muih sedikit untuk berbuka.

Lagi senang, kolin biarkan sahaja dalam bekas Shogun tu. 
Tak perlu nak basuh banyak-banyak pinggan hari ini.




Ini lah dia Japanese Briyani Ayam Percik.
Nasi cukup dan ayam yang besar untuk seorang makan. 
Terus terang kolin cakap, kolin tak dapat habiskan portion ini.
Besar sangat portion. Boleh share dengan Alisa kalau order Shogun ni



Yang ini pula Daging Rendang bersama Nasi Briyani. 
Punya la sedap sambil makan, sambil anak kolin si ali imran tu memuji. 

Kepada koran yang nak rasa kesedapan kedua-dua hidangan ini sila lah ke 

Dan lihat lah sendiri promosi serta apa pilihan hidangan yang ada.
Buat pengetahuan korang, ini bukan lah pertama kali kolin order dari Shogun. 
Dan kali ini order lagi sebab tak pernah mengecewakan. Setakat malas nak singgah bazar tu, order sahaja dari Shogun tu. Terus mereka hantar ke pejabat, tinggal bawak balik sahaja. 

Jangan lupa cuba Shogun ok !! Sure korang suka giler, sebab mudah dan cepat sangat.

Love,

Kolin Zainal 

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar