Jumat, 17 Juni 2016

Ternyata Maria Miracle berkesan untuk kolin yeay !!!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kalau ingat lagi kolin pernah post pasal event lantikan duta bagi produk ini kan. 

Masa dapat produk ini kolin memang nekad nak cuba.
Siapa yang kenal kolin, sememangnya kolin ada masalah jerawat yang non stop tumbuh tau. 
Setiap kali pakai skin care elok-elok dah muka, sekali datang lagi jerawat. 
Dan pastinya meninggal kesan. Tapi teringin juga nak kulit muka bersih kan.


So kolin try Maria Miracle kotak pertama yang ada 15 sachet kat dalam tu. 
Setiap kali sebelum tidur malam, kolin pastikan kolin kemam serbuk sedap strawberry tu dalam mulut. 
Dah consume memang kolin pastikan kolin minum air masak banyak-banyak.
Sebab memang dia galakkan minum air yang banyak kan. 

Hasilnya sangat memberangsangkan setelah kolin makan kotak kedua. 
Kulit makin lembab, elok, parut-parut lama makin pudar. Yang paling penting setiap kali datang haid, 
jerawat dah tak naik dah !!!!!

 Haaa ..nampak tak berkesan sangat tu, parut kat tepi dah kurang. 
Yang mana pori terbuka tu dah mula mengecil dan makin lembab aje kulit muka bila bangun pagi.
Dan kalau nak tahu, kolin baru sahaja order kotak ketiga. 

Tak sabar nak dapatkan kulit muka yang lebih bersih dan tak kusam lagi.
Paling best sekarang tak perlu nak mekap tebal-tebal nak tutup parut kolin. 
Bersyukur sangat dipertemukan dengan produk yang sesuai dengan masalah kulit yang ada ni.

Nanti kalau masa raya boleh la kolin tampil flawless ...Insya Allah


Inilah Maria Miracle yang kolin makan tu
Mana yang nak cuba boleh juga order dengan kolin tau.
Nanti mana yang ada nombor tu call or whatsapp ye
Jangan risau, rasa dia strawberry dan sedap sangat. 
 

Dah tepek mekap pun senang aje. Calit dan calit dah siap!!!
Lepas ini kolin pakai blusher, lip gloss dan eyeliner dah rupa Uqasha Senrose tau hahahahah

So jangan nak kehji dan kecam kolin lah sangat..
baik uolss pergi tengok kulit muka ok tak..
kalau tak ok, jom lah order 

Order kat kolin pun boleh...


Beli dan cuba !!!! Tak salah nak cantik kan...
Thank you Maria Miracle 

Love, 
Kolin Zainal

Tidak ada komentar:

Posting Komentar