Selasa, 19 Juli 2016

Happy Birthday Althea !! #AltheaTurns1

assalammualaikum dan salam sejahtera

Pertama kali kolin diperkenalkan dengan Althea Korea
bagaikan tak percaya shopping mall  pelbagai produk Korea di alam maya. 
Apa sahaja barangan dari atas ke bawah semuanya ada. 
Dan kini Althea Korea dah pun SETAHUN !!!!
 Tahniah #AltheaTurns1   

Happy Birthday to you Althea  !!!!


Bagi orang yang pertama kali melayari Althea Korea memang rambang mata nak pilih. Pelbagai barangan yang ada untuk korang cuba. Jangan risau penghantaran PERCUMA !! Dari Korea ye, tak dapat melancong kat Korea pun tak pelah, janji dapat shopping kan...oversea sangat !!

Segala-galanya ada, nak shampoo rambut pun ada tau. Harga pula sangat berpatutan dan sentiasa ada offer untuk korang pilih barangan yang korang suka.


Sempena Ulangtahun Pertama ini pelbagai pertandingan dan tawaran menarik dari Althea tau. Jangan lupa join sebab ada Macbook, Iphone dan pelbagai barangan best yang boleh korang menangi. Tak rugi dan gunakan Code: ALTHEATURNS1 dan boleh lah dapat goodie bag yang comel tau.



 Buat kolin yang pertama kali shopping online bersama Althea ini lah antara barangan yang kolin sempat shopping. Disebabkan kolin dan alat solek tidak boleh dipisahkan, ini lah pilihan hati yang ada. 
Yang pasti bercirikan KOREA tau..semua shimmer dan berkilat kilat hahahha

Ada BB Cream, Liptick, Shimmer Stick dan juga Aura Highlighter. 
Kolin memang suka eksperimen cara mekap. So ini antara alat solek yang kolin
shopping di Althea.


 Kotak Pink yang membawa seribu kebahagian ini memang best gile. Kolin cadangkan kepada kaki yang suka melawa dan nak tampil menarik. Try lah shopping kat Althea Korea. Semua produk yang mereka ada bermutu tinggi dan yang nak comel macam KPOP tu boleh lah try kan. 

Happy Birthday ALTHEA !!! Kolin sure akan repeat shopping lagi kat sini. Muahhciked !


Ini antara tawaran menarik buat semua yang ingin meraikan ulangtahun kelahiran bersama Althea Korea.
Rugi tak join sebab pelbagai tawaran yang menarik menanti anda sampai 31 Julai 2016.

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
    For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.
  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
    Full size beauty products. While stocks last.
  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!Rebate will be credited into your account.
  • #AltheaTurns1 Instagram Contest
    - Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!
    - Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
    - Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

Senang aje kan nak join dan dapatkan semua tawaran ini. Ikuti semua langkah dan menang bersama Althea !


Happy Birthday Althea !!!!!
Stay cute ya...have a wonderful Birthday ya....

Love, 

Kolin Zainal 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar