Jumat, 22 Juli 2016

Throwback Beijing

assalammualaikum dan salam sejahtera

Tahun 2016 ni kemarau tak pergi cop pasport pun. Mungkin tahun depan lah kut kalau ada rezeki lebih kan. 
Bila tengok album-album lama, tertengok la album Beijing 2014 masa tu kolin pergi dengan Milah dan Khaty. Best giler..jom throwback kenangan manis kat Beijing.

Kutu wei..simpan duit bulan-bulan hahahhah
Tapi berbaloi baloi ...


Ni kat Great Wall atau tembok besar Cina..
Tak sangka dapat sampai sini wei..selama ini tengok aje 
Syukur sangat !!!


Kasut winter boot dan jacket winter tu pun beli kat Beijing 
Memang selamba redah, walaupun tahu Beijing agak sejuk dan hampir ke musim bunga masa tu.


Yang ini lagak dapat beli boots tinggi dengan harga RM50 sahaja !!!
Gila posing wei depan kedai hahahahha


Boot tu kami pakai sampai dalam flight balik ke KL tau hahahah
Sebab beg dah tak muat nak bubuh dah weii..padahal bukan pergi shopping sangat pun. 
Seronok berjalan tengok tempat orang aje. 


Posing pepagi buta depan hotel ini. 
Breakfast apa yang ada..roti dan telur hahahhahaha
Khaty memang suka sangat topi panda tu hahahah



Banyak lagi gambar kat Beijing ini, nak buat second entry lah hahahahha

Kalau nak tahu siap flight dan hotel dalam RM1400 sahaja kami belanjakan.
Tapi dalam 2014, tak tahu lah sekarang. Itupun flight yang agak mahal sedikit. 
Penginapan dan tour guide semua harga patut.

Nanti kolin share lagi ya, gambar throwback Beijing.
Missing you all girls !!! hope we can repeat travelling again !!!

Love,

Kolin Zainal

Tidak ada komentar:

Posting Komentar