Jumat, 05 Agustus 2016

Atasi masalah penghadaman dengan Zinnia Inner Cleanse

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kolin dah consume atau makan ZINNIA Inner Cleanse Kapsul ini selama dua minggu.
Alhamdulillah, memang memberangsangkan betul wei. Segala sisa dalam perut yang menyebabkan buncit ini dah hilang dengan jayanya. Sekarang perut pun dah memang nampak makin kempis dan badan memang rasa lebih segar. Kolin makan dengan 2 kapsul sehari selama 3 hari dan hari ke 4 
kolin makan satu sahaja kapsul sebelum tidur. Simple sahaja.


Inilah dia ramuan herba tradisional yang ada dalam setiap kapsul ZINNIA Inner Cleanse
 

 Kapsul ZINNIA Inner Cleanse ini mudah dimakan dan dibawa kemana sahaja.
Kotak yang cukup kecil untuk kita letak dalam tas tangan sahaja. Mudah sangat tak perlu nak bancuh.
Cuma buka satu kapsul dan makan. Pastikan kita minum air masak yang banyak untuk memudahkan lagi sistem penghadaman kita. 

Sesiapa yang ada masalah susah buang air besar dan sembelit sesuai sangat ambil supplemen ini. 
ZINNIA Inner Cleanse adalah produk kesihatan yang diformulasikan daripada 100% rumusan herba untuk mengatasi masalah penghadaman dan juga sembelit. 

Setelah korang makan, kesan boleh di lihat dalam masa 8 hingga 12 jam. Jadi kolin makan sebelum tidur, dan esoknya memang senang sangat ke toilet. Lagi teruk sekarang asyik makan open house raya kan, memang banyak sangat lah lemak yang ada kat perut kolin ni. 

Cadangan kolin, korang makan hujung minggu duduk rumah. Sebab pada kali pertama, memang 2-4 kali akan ke toilet. Ini semua nak buang toksin dan lemak yang ada tu. Lagi lah kalau korang memang ada masalah sembelit, memang akan ke toilet. Tapi selepas sehari dua semua akan jadi normal kembali. ZINNIA Inner Cleanse bukan julap tau, cuma dia melancarkan lagi sistem usus kita dan membuang 99% najis kita. 

Siapa yang simpan najis dalam badan kan. Nanti kulit pun jadi tak cantik sebab usus kita tak sihat. 



Banyak testimoni orang lain selain kolin yang dah cuba ZINNIA Inner Cleanse ini. 
Kolin for sure akan continue untuk amalkan makan kapsul dari ZINNIA Inner Cleanse. 
Sebab ianya ternyata dapat atasi masalah perut buncit dan dapat tolong kolin kekalkan berat badan ideal.
Lagipun harga mampu milik hanya RM68 sahaja untuk 30 kapsul. 


Untuk lebih banyak testimoni sila follow www.instagram.com/vtox2u 
atau www.facebook.com/VTOX2U dan website mereka di www.vtox2u.com 

Gunakan kod Blogger Kolin VTB020 untuk diskaun istimewa ok.
Sekarang nak perut yang sihat, nak atasi masalah sembelit semuanya atas diri sendiri.
Yang penting usaha dan jaga kesihatan baik-baik, betul tak.

Yang mana rasa nak cuba, jangan segan nak cuba ok. Kita kan perempuan semua sure nak cantik kan. 


Sekarang nak pakai baju kebaya atau kurung moden pun dah lawa aje nampak.
Perut buncit dah surut yeay. Eh lupa nak bagitau, lelaki atau wanita boleh guna tau ZINNIA Inner Cleanse ini. Kalau rasa suami boroi tu, boleh lah hadiahkan kepada mereka. Untuk kesihatan mereka juga kan. 

Kolin dah amalkan selama dua minggu dan kesan sangat menakjubkan.
Korang tak nak cuba ke ?

Love, 

Kolin Zainal


Tidak ada komentar:

Posting Komentar