Kamis, 04 Agustus 2016

Episod raya bersama Emmy tak habis lagi !!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kali ini kami beraya open house Afjet pulak yang terletak di Subang Jaya.
Jadi seronok apabila Afjet mempamerkan semua yang ada.
Dari yang kecil sampai yang ke besar kapal terbang ada. Mana korang nak dapat open house dengan pemandangan macam ini kan. Walaupun kolin dah pernah ke sini sebelum ini, tapi bila bawa chikaro Emmy ini memang lain jadinya.

Ada saja kerja gila, kami baru berkawan dalam setahun pun tak sampai rasanya.
Tapi cepat mesra, macam kolin cakap. Saya suka berkawan, tapi kalau kena 'sekali' memang serik. 
So kengkawan aje, lawan dah tak mau..tak mahu layan. Sorry !!
 

 
 Jom kita posing dulu sebelum makan ye. 
Terima kasih Fikri sebab ajak kita heheheh




Dalam banyak-banyak menu tahun ini, kolin akhirnya dapat merasa ketupat pulut periuk kera.
Alhamdulillah sangat !! Selama ini kolin hanya tengok saja dalam TV
Sekali dapat makan akhirnya. Semua menu sedap-sedap.
Macam biasa sate mesti lah ada kan. 


Lagi best semua tetamu dapat merasa tengok kapal terbang ini secara dekat. 
Paling gembira anak-anak lah.
Tahniah AFJET, kalau ada buat lawatan sambil belajar untuk bebudak bagitau ye.
Teringin nak hantar anak-anak belajar pasal kapal terbang. 
 

Chikaro Emmy sibuk main wassap aje kerjanya. hahahhahahha
 

Inilah kami yang suka benar pergi open house sana sini.
Bak kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.

Love, 

Kolin Zainal






Tidak ada komentar:

Posting Komentar