Senin, 31 Oktober 2016

'Mudahnya Kurus' bersama Dr. Malinda Heatlh & Beauty Academy

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Sebelum kolin cerita lanjut, kolin nak kongsikan kepada korang semua testimoni ada. Ini adalah bukti menunjukkan Dr. Malinda Health & Beauty Academy memang telah berjaya membantu ramai orang dalam pengurangan berat badan bagi menjalani hidup yang lebih sihat. Buat pengetahuan korang, OBESITI adalah satu penyakit. Dan daripada obesiti pelbagai penyakit yang boleh korang dapat juga, kiranya macam sakit berantai lah. Siapa yang hendak dipanggil 'gemuk' kan? Semua orang termasuk lah kolin kalau boleh nak maintain berat badan.
Dengan itu wujudnya Dr. Malinda Health & Beauty Academy dengan plan 23 hari menerusi HCG bagi membantu golongan yang 'terlebih berat badan' ini untuk kembali langsing. 




 Modified HCG Diet Plan, revolusi baru dalam rawatan obesiti. HCG adalah Human Chorionic Conadothrophin, sejenis hormon yang dihasilkan d dlaam badan manusia (lelaki dan wanita) dan ia dihasilakan dalam kadar yang tinggi ketiak wanita hamil. Ianya membantu hypothalamus memberi rangsangan untuk mengeluarkan lemak-lemak tersimpan diguna pakai sebagai sumber tenaga. HCG akan berfungsi sekiranya tubuh berada di dalam keadaan 'kebuluran' dimana HCG akan mengunakan lemak tersimpan dalam badan sebagai sumber pembakran tenaga dan iama memberikan 1500-4000 kalori sehari sebagai tenaga. 

Menarik tak, lemak tersimpan ditukar sebagai tenaga. Dan semua lemak-lemak degil kita akan di salurkan kepada tenaga dan boleh lah kembali maintain sihat. Rawatan HCG untuk obesiti ini telah dimulakan oleh Dr. Simeons, seorang doktor perubatan British. Kini di Malaysia, Dr. Malinda adalah seorang pakar yang boleh membantu dalam masalah ini.
Beliau sering tampil di kaca televisyen bagi menerangkan segala permasalah yang ada. Kalau nak lebih maklumat, kolin cadangkan korang follow dan LIKE facebook mereka di 

Jangan risau akan keselamatan program ini tau, ianya disahkan selamat kerana dah ramai berjaya mengunakan kaedah ini. Rawatan HCG ini bukan sahaja membantu membuang lemak-lemak lama tetapi membantu badan menjadi lebih pejal dan padat. Tidak lah mengeleber setelah kehilangan berat badan kan. Selain kehilangan berat badan, korang juga dapat memperbaiki tahap kesihatan secara keseluruhan. Dapat lah hilangkan masalah sendi, tidur lebih baik, tenaga lebih meningkat dan jua sebagainya. 


Progam HCG adalah 23 hari, mempunyai 3 fasa iaitu loading phase, burning phase dan maintenance phase. Jangan risau mereka ada pakar yang sentiasa membantu. Bagaimana mengambil HCG Injection ini adalah seperti berikut:

HCG Injection 125IU diambil setiap pagi
Injection selewat-lewatnya sebelum jam 11 pagi
Injection sebelum sarapan pagi

Mesti korang dah gerun dengar injection atau cucuk sendiri kan. Jangan lah khuatir tak perlu cari urat pun. Cuma inject bahagian lemak perut atau bahagian mana yang perlu dibuang lemaknya. Ada teknik yang membantu anda bagi membuat injection yang betul tau. 

Tiada masalah sampingan setakat ini dilaporkan sepanjang program HCG dilaksanakan. Kajian pun dah djalankan, korang hanya perlu mengikut sahaja langkah-langkah yang diberitahu. Buat makluman korang, mereka sedang menjalankan promosi diskaun istimewa bagi rawatan ini. Sesiapa yang rasa susah betul nak kurus dan buang lemak degil boleh lah Whatsapp mereka di 017-5084430 atau email di drmalinda@gmail.com. Penerangan yang lebih teliti akan diberitahu buat korang yang ada soalan. Daftar cepat tau, dan semoga kita semua dapat jalani kehidupan yang lebih sihat di masa akan datang. 

Mudahnya Kurus bersama Dr. Malinda Healty & Beauty Academy


Love,

Kolin Zainal


Minggu, 30 Oktober 2016

COMPASIA - Program 'ReNew+' yang membolehkan Telefon Pintar diupgrade setiap tahun dengan mudah !

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

CompAsia atau ComputerAsia Sdn. Bhd. adalah satu syarikat pelupusan aset teknologi maklumat (IT Asset Disposition) yang telah melancarkan satu program pemilikan yang bijak dikenali sebagai 'Renew+'.
Ianya dijangka dapat mengubah sikap penguna terhadap urusan jual-beli telefon pinta di Malaysia, Singapura dan juga Filipina. Pelancaran pada kali ini 'Renew+' adalah satu langkah perintis yang tidak pernah diterokai oleh mana-mana syarikat ITAD yang lain di ketiga-tiga negara. Oleh itu, korang kena baca apa yang kolin nak kongsi kali ini, kerana ianya sangat bermanafaat untuk ambil tahu mengenai gadjet ini.

COMPASIA telah ditubuhkan dari tahun 2012, di mana pada mulanya ianya membangun industri membaik pulih peralatan elektronik. Kini langkah progresif telah dilaksankaan termasuk penghapusan data secara selamat serta membaiki, membina semula, mengubah suai dan seterusnya memasarkan semula peralatan elektronik penguna yang terpakai ini. Perkakasan elektronik yang dibaikpulih untuk pengunaan semula adalah termasuk pelbagai komputer riba, komputer meja, laptop, monito, pelayan web, komputer tablet dan juga telefon pintar yang mereka di jual di laman web mereka sendiri iaitu www.comp-asia.com.


 Kemunculan Renew+ pada kali ini telah membolehkan telefon pintarbaru semakin mampu dibeli pada setiap tahun. Sebagai contoh: korang dah pakai iPhone6 korang dah setahun, nak upgrade ke iPhone7 pula, mudah sahaja mengunakan Renew+ yang ditawarkan oleh COMPASIA. Pembeli di Malaysia hanya dikenakan bayaran bulanan yang rendah untuk mendapatkan iPhone7 atau iPhone7+ dan disamping itu, pembeli juga dapat memulangkan iPhone mereka selepas selesai pembayaran selama 12 bulan bagi melayakkan diri untuk mendapat iPhone generasi baru tahun hadapan tanpa sebarang kerumitan susulan upgrade mahupun dikenakan yuran pembatalan. 



 Pembeli hanya perlu membeli iPhone terbaru ini dari kedai online CompAsia di link ini www.comp-asia.com atau mana-mana kedai yang menawarkan skim Renew+ ini. Dianjurkan melalui Maybank EzyPAy, pelan ansuran tanpa faedah selama 24 bulan hanya untuk pemegang kad kredit dari Maybank sahaja. Di samping menawarkan bayaran bulanan rendah tanpa apa-apa pendahuluan, pembeli turut berpeluang mendapat insuran 'Phone Guard' percuma selama setahun sebagai perlindungan dari skin retak. 

Menurut, Mr. Julius Lim Ketua Pegawai Eksekutif CompAsia, pada tahap permulaan ini ReNew+ dilancarkan hanya untuk menawarkan program upgrade bagi telefon pintar iPhone sahaja memandangkan permintaan yang tinggi. Walaubagaimana pun Mr. Julius Lim menyatakan matlamat CompAsia untuk menawarkan lebih banyak pilihan di masa akan datang. Mengharapkan impak kepada program ReNew+ kepada kepantasan teknologi yang berkembang ini, bagi memaksimumkan pengunaan kitaran hayat sesebuah telefon pintar. Kiranya sekarang, kepada sesiapa yang selalu mengikut perkembangan iPhone dan selalu ingin bertukar kepada yang latest atau terbaru tapi nak skim yang tidak terikat dengan kontrak atau apa-apa, skim ReNew+ ini adalah yang terbaik untuk kaki gadjet.

Jadi kepada semua peminat iPhone7 dan iPhone7 plus yang suka ikut perkembangan terkini, boleh lah try skim ReNew+ ini. Sebab setiap tahun korang boleh upgrade dengan bayaran bulanan yang sangat murah.

Untuk iPhone7 32GB RM160/sebulan, 128GB RM182/sebulan dan 256GM RM210 sebulan. Manakala untuk iPhone7 Plus 32GB RM190/sebulan, 128GB RM2015/sebulan dan 256GM RM240/sebulan. Ada 'phone guard' warranti untuk cermin telefon yang retak juga tau. Tak perlu terikat lagi dengan mana-mana rangkaian telefon yang ada, tiada pembayaran pendahuluan dan tiada bayaran untuk korang upgrade. Menarik kan COMPASIA RENEW+ PROGRAM. 

Cepat-cepat klik link mereka dan dapatkan semua tawaran menarik ini ok.

Love,

Kolin Zainal






Sabtu, 29 Oktober 2016

Bersantai di Hotel Primula Beach, Kuala Terengganu

assalammualaikum dan salam sejahtera

Selama dua malam kami menginap di HOTEL PRIMULA BEACH, KUALA TERENGGANU kami dihidangkan sekali sarapan pagi untuk dua orang. Sarapan pagi secara buffet ini  ada ciri-ciri makanan tempatan orang Terengganu. Ruang makan yang ada di Bayu Cafe ini juga selesa untuk seisi keluarga. Terletak sama level dengan lobi hotel ini, menjanjikan keselesaan tahap optimum untuk semua tetamu yang menginap di sini. Ada Nasi Dagang, Nasi Lemak, Keropok Goreng, Buah-buahan dan jua menunya berubah pada setiap pagi. Tapi kalau korang ke sini, jangan tak cuba nasi dagang. Kuah gulai ikan tongkol di Hotel Primula Beach ini memang antara yang paling sedap kolin pernah makan.


Ini tempat nak check in dan check out. Sama aras dengan Cafe untuk bersarapan. 






Di Cafe Bayu ada makanan timur dan barat. Pilihlah ikut selera ya. Dan pastinya selesai sarapan pagi aktiviti riadah dan santai sekitar hotel ada tau. Ada kolam renang dan jua pantai. Cuma kalau ke pantai memang perlu hati-hati sedikit. Menurut kata orang tempatan, pantai di sini bahaya. So kami cuma main di gigi air dan sempat jugalah main bola sepak pantai. Yang penting dapat 'vitamin-sea' tu kan.

Anak-anak kolin memang dah dari cermin cafe dah perhatikan kolam renang. Ada tempat gelungsur untuk kanak-kanak dan kolam untuk dewasa jua. Tak sabar lepas makan pagi nak terjun kolam kedua-duanya pun. Ada disediakan tuala mandi, tapi kolin frust masa ke sana tuala hanya akan ada pada pukul 11.00 pagi. Kalau dah mula mandi jam 8.00 pagi nak tunggu 11.00 pagi lama sangat dah kan. Paling kuat mandi kolam 2 jam, kami pun dah ready nak explore Bandar Kuala Terengganu.


Haa dedua budak ini memang kalau panas, mata terus jadi sepet. Tapi kolin paksa jugak nak ambil gambar, sebab kolin terangkan ini semua akan jadi kenangan abang dan lisa. Nanti dah besar adalah kenangan datang sini kan. Nasib baik mereka berdua setuju dengan penerangan kolin hahahahah




Dah penat mandi pool, korang juga boleh lepak tepi pantai sambil tunggu matahari terbenam, main-main pasir atau apa sahaja sukan pantai yang ada.


Macam yang ini, hubby dan anak-anak kolin main bola sepak pantai, siap Alisa jadi penjaga gol lagi.
Memang seronok betul main tepi pantai, sebab angin kuat hehehe



Inilah antara yang ada kalau korang menginap di Hotel Primula Beach, Kuala Terengganu ini. Ada kolam renang dan jua laut. Kalau nak merasa BBQ di waktu malam ditemani angin laut pun ada promosi.

Setakat ini kolin happy menginap di sini, dan berharap dapat datang lagi nanti.






Ada taman untuk korang lepak juga. Mana tahu nak melepak-lepak sambil bergosip kan.
Ini lah gambar kami, hari kedua breakfast berdua sahaja. Sebab anak-anak tak mahu bangun pagi. Dapatlah kami berdating berdua-duaan kan hehehehhe

Hope perkongsian ini ada manafaat bagi sesiapa sahaja yang hendak ke sini ok.


Love,

Kolin Zainal

Jumat, 28 Oktober 2016

Minyak wangi baru dari SYAHIRAH VITALIS EAU DE COLOGNE

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kolin nak kongsi dengan korang semua,  minyak wangi yang super wangi, tahan lama dan mampu milik. Harga pun dalam RM19.90 sahaja untuk sebotol 100ml. Korang nak tahu apa dia, inilah dia SYAHIRAH VITALIS EAU DE COLOGNE yang terbaru di Malaysia. Ada 4 wangian yang boleh korang semua pilih dan cuba. Menampilkan jua warna yang menawan hati iaitu biru, merah, oren dan hijau.


Wangian hebat yang setaraf dengan antarabangsa ini telah dihasilkan oleh Syahirah Vitalis Eau De Cologne disermpurnakan dengan ciri-ciri buat wanita yang berkaliber, elegan dan juga glamor. Tak tipu, sebab kolin sendiri dah pakai sehari dua ini memang suka betul baru wangian Syahirah ini.

Rangkaian Syahirah Vitalis Eau De Cologne mempunyai aroma yang tersendiri yang merangsang aura positif bagi seseorang wanita. Korang tahu kan, setiap wangian yang dipakai oleh seseorang wanita itu mampu menyerlahkan persona dan kecantikan dalam wanita itu sendiri. Sebab minyak wangi wanita ada yang bunga, bau fresh, bau manis dan pelbagai bau yang ada dipasaran.

Kalau nak tanya HALAL atau tidak, ianya dah diperakui HALAL oleh Majelis Ulama Indonesia (MUI)  kerana rangkaian ini sangat terkenal di Indonesia tau. Warna-warna terang dan berani ini memang memikat hati kolin, di samping botolnya yang besar. 'Serlahkan Pesona Muraih Bintangmu' bagi setiap semburan dari Syahirah Vitalis Eau De Cologne ini.


Yang Biru tu FEMME CHIC, adalah kombinasi haruman buah-buahan dan bunga-bungan eksotik yang meliputi kemanisan nektar, mangga dan strawberi bersama jambangan bunga dan sedikit aduan vanila yang sensual. Korang kalau suka kan bau yang fresh buah-buahan kolin cadangkan beli yang ini.

Yang Merah adalah HAUTE COUTURE melambangkan keyakinan pada diri. Ianya juga kombinasi bunga-bungaan dan kewangian dedaun hijau menambahkan gaya elegan kepada si pemakai.

Yang Oren pula adalah CELEBRITE aroma yang ini memberikan korang feeling macam berada di karpet merah. Ala super star hadir di majlis yang glamor tu. Memang bau dia sangat glamor.

Yang terakhir warna Hijau adalah GLAM STAR untuk si ceria yang selalu menjadi tumpuan orang ramai. Wangian ini memang mampu membuatkan korang lebih mendapat tumpuan. Biasa nya bau GLAM STAR ini sesuai untuk orang yang bersosial.

Disebabkan harga yang murah dan mampu milik, kolin dah dapatkan Haute Couture dan jua Glam Star. Kedua-dua ini memang menjadi kegemaran kolin sebab bau yang sangat kena dengan personaliti kolin ini.
Menjadi seorang Setiausaha dan selalu hadir ke event membuatkan kolin memberikan perhatian, adakah kolin berbau wangi atau sebaliknya. So dengan 100ml dan harga RM19.90 memang penjimatan yang hebat.


Lihat lah sendiri botol besar dan wangi. Mana nak dapat minyak wangi murah dan berbaloi kan. Anggaplah masalah bajet korang selesai setelah dapatkan SYAHIRAH VITALIS EAU DE COLOGNE  ini.
Kalau dah ada minyak wangi glamor, pose pun haruslah glamor kan #kolincuba
 Terima kasih sebab bagi kolin clutch yang super comel ini. Macam tahu-tahu aje kolin perlukan clutch sling ini. Glamor dan warna yang sangat trendy. Thank you PR!!


Last sekali kolin nak pesan, korang semua, sila ke pasaraya berhampiran dan bau lah sendiri ke empat-empat wangian yang kolin dah share ini. Murah dan memang dalam bajet. Siapa cakap kita nak glamor kena pakai barang-barang mahal aje. Kalau yang murah, tapi kita pakai best pun dah nampak glamor tau. Yang penting jangan ambil sangat peribahasa 'biar papa asal bergaya' tu, ambilah peribahasa
'jimat cermat membawa berkat' ok.

Wanginyaaaa yang hijau ni....suka !!!



Love,

Kolin Zainal

Kamis, 27 Oktober 2016

Berhujung minggu di Tadom Hill Resorts

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Kolin selalu tengok TADOM HILL RESORTS melalui FB dan juga IG. Kali ni kolin nak pergi sendiri dan tengok tempat yang selalunya dalam gambar memukau dan memanggil untuk pergi. Ikutkan tak jauh pun terletak dekat dengan KLIA dan juga Sepang Circuit International. Kolin waze sahaja dari rumah, dalam masa sejam perjalanan kolin sampai ke lokasi. Masa nak sampai ke lokasi itu perhatikan betul-betul sebab papan notis mereka agak kecil. Nasihat kolin, jangan bawa kereta laju-laju semasa mencari lokasi. 

Jalan masuk ke Tadom Hill Resorts pula tidak berturap lagi. Ikutkan dari tepi jalan dah nampak tasik hijau itu. Hati-hati bawa kereta ya, tempat letak kereta sangat banyak, bab tu jangan lah risau. 


Dah sampai kolin terus ke kaunter hadapan resort ini. Tempatnya agak kecil sahaja dan di kaunter ini kami dikehendaki mengisi borang dan maklumat diri. Kemudian ke kaunter pembayaran. Untuk day pass atau sekali masuk seramai 3 orang dewasa dan 2 orang kanak-kanak kolin dikenakan RM105.00. Dah bayar sekali ini, segala fasiliti yang ada di dalam resort ini adalah percuma. Maknanya kalau korang tak mahu bermalam, tapi nak berhujung minggu di TADOM HILL RESORTS boleh lah ambil day pass sahaja. Kalau kolin tanya pekerja di sini, nak booking penginapan mereka ambil 3 bulan sebelum. Tapi tak lah macam kat hotel penginapan mereka. Aktiviti dan tempat tidur lebih kepada kehijauan atau nature gitu. 


Papan notis untuk rujukan apabila sampai di sini.


Kaunter pendaftaran sebelum masuk ke kawasan Tadom Hill Resorts.

 Tempat makan yang disediakan.


Ini pula pintu masuk utama ke kawasan penginapan Tadom. Jom kita tengok apa jenis kediaman yang ada untuk bermalam di sini. Next time memang kolin ada cadang nak bermalam di sini. Cuma nak pesan, sesiapa yang ada anak kecil di bawah 1 atau 2 tahun, kolin tak galakkan datang ke sini. Fasiliti mungkin tak selesa buat anak dan ibu. Mana yang dah besar macam anak-anak kolin sure mereka enjoy. 





Memang bersih dan semua dalam keadaan tersusun. Kolin puji tandas mereka yang bersih dan cukup segala fasiliti yang diperlukan. Surau pun ok sangat. Yang nak berkelah, BBQ atau apa saja boleh lah tanya mereka di FB atau IG mengenai caj yang dikenakan. Kalau nak masak dari rumah pun boleh, sebab mereka tak cek pun beg korang bawa apa. Bole tapau KFC dan makan ramai-ramai kat sini. 

Inilah pondok yang kami pilih untuk bermain air tasik hijau di sini. 


Kebetulan hari lahir anak saudar sebelah suami, Helmi memang seronok lah sambut birthday kat sini. Semua tak di rancang, rezeki dia betul lah kan. Dah ada tempat port, kami semua tak sabar nak terjun dah.





Nak terjun dalam tasik, semua pengunjung di wajibkan memakai jaket keselamatan. WAJIB !!
Ini semua faktor keselamatan, ada life guard atau pegawai keselamatan kat tepi tu. Memang kalau ada yang tidak memakai jaket keselamatan yang dibekalkan akan dimarah dengan wisel mereka. Orang ambil berat isu keselamatan kan, tak salah kita semua ikut peraturan. Pendek kata, tak mahu apa-apa yang buruk terjadi sepanjang hujung minggu berseronok di sini kan. 

Seronok, happy dan semestinya 'dream come true' bila hubby setuju drive kolin ke sini. 
Terima kasih hubby !!! Korang patut datang dan cuba.
Tasik ini ikutkan tak lah sebesar mana pun, tempat pun kecik aje. Tapi jadilah, ada juga tempat beriadah baru. Merasa jua kami sekeluarga naik rakit buluh tau ! Lagi best Ali Imran siap terjun tiruk !!!
Nostalgia mandi sungai lompat-lompat kembali weii...







Dibuka dari pagi sehingga 6.30 petang, tempat ini sentiasa penuh dengan pengunjung yang dahagakan alam semulajadi. Kali ini kolin datang sebagai day pass, mungkin lain kali kolin datang sebagai salah seorang pengunjung yang menginap. Best lepak tempat makan dia, sambil minum jus, tunggu matahari turun.

Datang lah sini kalau korang ada masa lapang, kalau nak menginap call dulu ok. 
Takut full booked. Terima kasih TADOM HILL RESORTS.

Kolin tak lupa nak ucapkan kepada adik yang jaga pondok lifeguard tu. Masa kunjungan kami tu, Ali Imran telah cedera di bawah bibir, akibat kecuaian terkena dayung rakit. Tapi pekerja di life guard, bertindak cepat dan terus rawat luka tu. Siap letak ubat dan tampal plaster lagi. Padahal dah berdarah-darah masa tu. Terima kasih banyak-banyak ye. Semua jasa TADOM HILL RESORTS amatlah kami hargai. Itu bukan salah mereka, tapi salah anak kolin yang cuai. So memang tak de nak marah pun. Malah mereka bantu.

Korang kalau pergi hati-hati ok, perhatikan budak-budak yang sememangnya bakal berseronok di situ.
Takut jadi macam Ali Imran kan.. So jangan lupa pergi ok. 

Love,

Kolin Zainal

Rabu, 26 Oktober 2016

Sensational Steamboat Semi Buffet dari Pearl International Hotel

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kepada yang suka makan steamboat macam kolin, sila ambil perhatian ya. Ini adalah khabar gembira kepada korang semua sebab Pearl International Hotel mengadakan promosi murah sangat RM35.90+ untuk seorang untuk hidangan steamboat di Cafe 5 mereka. Kolin pasti setiap kali korang nak makan steamboat mesti terfikir akan tahap kebersihan kan. Kali ini kolin nak share hidangan steamboat dengan harga murah, selesa, bersih yang lebih penting berbaloi untuk seisi keluarga. Makan berempat, tapi bayar untuk 3 orang sahaja. Tapi ingat dari hari Isnin sehingga Jumaat sahaja tau.


Ini poster yang korang boleh lihat sendiri di laman fb mereka iaitu www.facebook.com/pearlinternational.kualalumpur
Sebab apa kolin share gambar poster dan alamat FB mereka, kerana setiap wanita yang baca blog kolin ini berpeluang makan steamboat di Cafe 5 dengan bayaran RM2 + sahaja !!!! Apa yang bole korang buat, kongsikan poster ini di FB korang, pastikan public dan call 03-7983111 untuk tempahan. Tapi untuk 50 pelanggan pertama sahaja setiap hari rabu 'Ladies Nite'. Bukan steamboat sahaja, ada juga semi buffet yang korang boleh melepak dan enjoy makan bersama keluarga ataupun kawan-kawan.

  
Inlah hidangan steamboat untuk 2 orang. Nampak sikit ker, tapi sebenarnya kolin kongsi berdua pun tak habis. Rasanya boleh makan 3-4 orang untuk hidangan ini. Dalam pinggan besar ini ada sotong, seabass fish fillet, sea prawns, flower crab, yang istimewa smocked duck breast, chicken meat, mussels, clams, enoki mushrooms, shitake mushrooms, crabsticks, deep-fried four seasons roll, prawn dumplings, soft beancurd, telur, jagung, fishball, chinese cabbage, baby Romaine lettuce, yellow noodles, beehoon dan turnip slice. Semua ini ada dalam tu, tapi kalau korang nak tambah lagi, boleh sahaja order. Tapi percaya lah cakap kolin, ini dah cukup banyak untuk makan berdua. Lagi pulak hidangan semi buffet yang ada disediakan. 



Inilah dia hidangan yang bakal korang dapat kalau datang ke Pearl International Hotel di Cafe 5. Hotel ini senang aje lokasi, parking pun senang. Datanglah cuba hidangan di sini sementara promosi. Mana nak dapat hidangan steamboat begini pada harga RM35.90+ sahaja.  Rasa sikit ek, macam tak cukup ek...tapi korang semua silap. Mari kolin belanja semi buffet yang disediakan bersama promosi Sensational Steamboat Semi Buffet, Pearl International Hotel. 


Nampak kan...ini ikut pada crowd lah, ramai crowd yang datang semua hidangan ini akan mengelilingi kawasan ini. Berbaloi sangat dengan harga yang dikenakan, hotel pulak tu kan. 


Ini lah kepelbagaian salad yang korang boleh makan sambil makan steamboat tu. Ada buah-buahan, kek dan jua kuih muih untuk pilihan korang semua.






Selain itu, makanan berat juga ada seperti nasi dan mihun. Bukan lah semata-mata steamboat kan. 




Inilah dia antara hidangan yang korang boleh dapat jika ambil kesempatan semasa promosi ini berlangsung. Pearl International Hotel yang terletak di Batu 5, Jalan Klang Lama sentiasa mengalu-alukan kedatangan semua tetamu yang ingin merasaikan pengalaman makanan steamboat yang sedap sangat !!

Dan korang lihat lah sendiri tempat yang disediakan, selesa sangat untuk buat family reunion.


Selesa bukan tempat dia. Jadi jangan ambil masa lama-lama, ambil kesempatan di atas promosi yang dijalankan oleh Pearl International Hotel ini. Jangan lupa call untuk tempahan dahulu ok.

Love, 

Kolin Zainal